Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6/2014 - Εκδήλωση - συζήτηση για το Ασφαλιστικό

Εκδήλωση - συζήτηση για το Ασφαλιστικό

Tο ΜΕΤΑ, με αφορμή τις νέες αντιασφαλιστικές παρεμβάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τις μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, οργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Οι ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα και η πάλη για την αποτροπή τους» τη Δευτέρα 23 Ιούνη 2014, ώρα 6μμ, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Αινιάνος και Πατησίων).
Ομιλητές:
1. Ρομπόλης Σάββας, καθηγητής, τ. διευθυντής ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
2. Κουμαριανός Βαγγέλης, Διδάκτωρ Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης.
Παρέμβαση θα γίνει από τον πρόεδρο της Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π. Θανάση Καποτά.
Το άνοιγμα και το συντονισμό της συζήτησης, εκ μέρους του ΜΕΤΑ, θα κάνει ο Βρεττάκος Ηλίας, αντιπρόεδρος του Κοινωνικού πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ.
Από την Ε/Ε του ΜΕΤΑ

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στις 19 Ιούνη στα Προπύλαια

 
Η κυβέρνηση, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις απέναντι στην τρόικα και γενικεύοντας τη νεοφιλελεύθερη επίθεσή της απέναντι στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, προχωρά σε νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και δρομολογεί την υλοποίηση από 1/1/2015 των ρυθμίσεων για συντάξεις των 360€.
Καλούμε, όλες τις συνταξιοδοτικές, συνδικαλιστικές οργανώσεις, να οργανώσουν το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 19 Ιούνη στα Προπύλαια του πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Πρωτοβουλία Συνταξιούχων καλεί τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και αυτοαπασχολούμενους, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο και να διαδηλώσουν για την υπεράσπιση των συντάξεων και της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Χώρος προσυγκέντρωσης η είσοδος του μετρό (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) στην οδό Κοραή στις 17:45.

Μετρητής