Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη της ΓΣΕΕ και των συνδικαλιστικών στελεχών από Ομοσπονδίες κι Εργατικά Κέντρα Αττικής η οποία χαρακτηρίστηκε από μαζική συμμετοχή, εκφράστηκε η έντονη ανησυχία και αγανάκτηση που υπάρχει στους εργαζόμενους για τα σκληρά αντεργατικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση.
Φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση για την υποχρέωση του συνδικαλιστικού κινήματος να οργανώσει και να συντονίσει σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Η πρόταση της Αυτόνομης Παρέμβασης για την απάντηση που πρέπει να δώσει το συνδικαλιστικό κίνημα στα πρωτοφανή αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης ήταν:
· Η ΓΣΕΕ και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα να αποφασίσει σχέδιο κινητοποιήσεων, που θα κλιμακώνεται και θα εξασφαλίζει την ενεργητική συμμετοχή όλων των εργαζομένων.
· Πρώτο βήμα να πάρει μαζικά χαρακτηριστικά η αυριανή 3ώρη στάση εργασίας και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.
· Να στηριχθεί και από τη ΓΣΕΕ με τον καλύτερο τρόπο η αυριανή 24ώρη απεργία των ΔΕΚΟ, και όποιων άλλων χώρων αποφασίσουν.
· Το επόμενο βήμα να είναι η κήρυξη μεγάλης γενικής πανεργατικής απεργίας στις 11 Μαρτίου σε συντονισμό με την ΑΔΕΔΥ.
Υποστηρίξαμε ότι οφείλει η ΓΣΕΕ και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα να μπει δυναμικά σε μια πορεία διαρκών πολύμορφων και κλιμακούμενων κινητοποιήσεων και δράσεων, που θα ενεργοποιούν και θα εντάσσουν το σύνολο των εργαζομένων σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα σε ενωτικούς, μαζικούς, αποτελεσματικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής