Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 12 ΔΕΚΕΜΕΒΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13 Δεκεμβρίου 2007
Η απεργιακή κινητοποίηση όλων των εργαζομένων στις 12 Δεκέμβρη αποτελεί σημαντικό σταθμό στις αγωνιστικές δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος για την Κοινωνική ασφάλιση και την απόκρουση της λιτότητας.

Η πρωτοφανής συμμετοχή στην απεργία και στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, που ήταν μεγαλύτερες ακόμα και από αυτές της περιόδου Γιαννίτση, έδωσαν ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να περιορίσει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα και να ανατρέψει το χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Οι εργαζόμενοι διατράνωσαν την αντίθεση τους στα αντιασφαλιστικά μέτρα και ταυτόχρονα πρόβαλαν τα αιτήματα που διαχρονικά διεκδικεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα, για την επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών, την τριμερή χρηματοδότηση του Συστήματος, την καταβολή των Νομοθετημένων πόρων, την κατάργηση της μαύρης εργασίας, την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής, την κατάργηση των αντιασφαλιστικών διατάξεων των Νόμων που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και την αύξηση των απαράδεκτα χαμηλών συντάξεων.

Τα αυταρχικά μέτρα που χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση με τις κάμερες και τις συλλήψεις συνδικαλιστών, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την επιτυχία της απεργίας και των συγκεντρώσεων

Την καλούμε, να εγκαταλείψει τώρα τα απαράδεκτα σχέδια για το ασφαλιστικό. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει την τύχη που είχε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τις προτάσεις Γιαννίτση.

Σε κάθε περίπτωση το Εργατικό Κίνημα πρέπει να απαντήσει σε αυτή την πολιτική και να προχωρήσει στην οργάνωση και κλιμάκωση των αγώνων, για την αποτροπή των αντιασφαλιστικών σχεδίων, την απόκρουση της λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, την προστασία και αναβάθμιση του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής