Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1-4-2008


Η Κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αντεργατικό κατήφορο, παρά την τεράστια αντίδραση των εργαζόμενων και της Κοινωνίας, προχώρησε στην ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. Ταυτόχρονα, ανοίγει νέα μέτωπα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για νέο κύμα ιδιωτικοποιήσεων, αλλά και την παραπέρα διεύρυνση της ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων, όπως προκύπτει από τις προτάσεις της επιτροπής Κουκιάδη.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν στα νέα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται από την Κυβέρνηση, να αποτρέψουν την εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, συνεχίζοντας τον αγώνα για να καταργηθεί στην πράξη ο νόμος για να ανατραπούν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις των νόμων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αγωνίζονται για την στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης από το Κράτος, για το χτύπημα της εισφοροδιαφυγής, για ουσιαστική αύξηση των συντάξεων και των παροχών στους ασφαλισμένους.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα, να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν τα συνδικάτα αύριο στις 7 το βράδυ έξω από την Βουλή, να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, ενισχύοντας τις εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές πολιτών που ζητούν τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι
καλό το blog σας, κι εύχομαι να έχει αποτελέσματα.
Νομίζω πως του λείπει η παρότρυνση προς τους αναγνώστες να εγγραφούν μέλη του σωματείου τους, αλλά και ο τρόπος που θα πρέπει να γίνουν. Που και πως δηλαδή...
Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ το επόμενο διάστημα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν μέλη των σωματείων τους...
(δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνονται μέλη δια αλληλογραφίας ή μέσο ίντερνετ. Δείτε το .Θα μας βοηθήσει πολύ)
Η γυναίκα μου είναι εργαζόμενη σε γραφείο δικαστικών επιμελητών. Σε εσάς θα γίνει μέλος;;;

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ είπε...

Συνάδελφε σ' ευχαριστούμε για το σχόλιό σου.
ΟΠως ίσως θα ξέρεις η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει ως μέλη πρωτοβάθμια σωματεία (και όχι φυσικά μέλη).
Δυστυχώς στο χώρο των Δικαστικών Επιμελητών δεν έχουμε πρωτοβάθμιο σωματείο. Ωστόσο, η γυναίκα σου θα μπορούσε να έλθει σε επαφή με τον ΠΑΣΕΕΠΥ - Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών http://wwwpaseepyath.blogspot.com/ ή να απευθυνθεί στην Ομοσπονδία.

Συναδελφικά
Πάνος Κυριακούλιας

Μετρητής