Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙΥΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ NOTOS COM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα «κάλαντα» της Διοίκησης NOTOS.COM επιφυλάσσουν μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων, μιας και με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς προτίθεται να εφαρμόσει μονομερώς σύστημα εκ περιτροπής εργασίας.

Και αυτό προβάλλεται ως ένδειξη «καλής θέλησης» αφού κάνει «χάρη» στους εργαζόμενους που προσωρινά, όπως δηλώνει, δεν τους απολύει, αλλά μεθοδευμένα τους οδηγεί ως ομήρους πλέον, εγκλωβίζοντάς τους ανάμεσα στην ανεργία και τη φτώχεια. Παράλληλα στο άμεσο μέλλον ο ορίζοντας και των απολύσεων είναι πλέον ορατός !!!
Η εταιρεία απαιτεί τώρα θυσίες από τους εργαζομένους, ξεχνώντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια τα κέρδη της δεν τα μοίρασε στους εργαζομένους, αλλά τα επένδυσε σε νέες κερδοφόρες δραστηριότητες, τόσο στη χώρα μας όσο και στα Βαλκάνια.

Επικαλείται ότι σέβεται τη διαδικασία της «διαβούλευσης», όταν ήδη είχε ανακοινωθεί, χωρίς κανένα ουσιαστικό διάλογο με τα σωματεία του ομίλου, η προειλημμένη απόφαση της διοίκησης.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος καταγγέλλει την αδιαλλαξία και τη μεθοδευμένη αυτή ενέργεια της επιχείρησης με την οποία επιχειρείται μια παράνομη, μονομερής αλλαγή των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων, η οποία θα επιφέρει δραστική μείωση στα εισοδήματά τους, δυσκολεύοντας τόσο την επιβίωση των ίδιων όσο και των οικογενειών τους!!

Στηρίζουμε, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ κινητοποίηση των συναδέλφων μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/1/2012 και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό τους και στο δίκαιο αγώνα τους!!
Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας να συμπαρασταθούν και να σταθούν αλληλέγγυοι πλάι τους. Στην κρίση, για την οποία δεν έχουν καμία ευθύνη (μιας και δεν τη δημιούργησαν) οι εργαζόμενοι κανένας δεν πρέπει και δεν θα μείνει μόνος του!!

Για την ΟΙΥΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής