Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS"

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρεία
ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS ΑΕΒΕ
Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καλλυντικών
Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Ι.Υ.Ε)
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας ( Ε.Κ.Α.)
 
Αθήνα, 01/12/2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Οι εργαζόμενοι της Εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics ΑΕΒΕ παρουσία των Σωματείων τους καθώς και εκπροσώπων του ΕΚΑ και της ΟΙΥΕ προσήλθαν στο παράνομο και παράτυπο κάλεσμα της Εταιρείας για να ενημερωθούν για το μέλλον της.
Οι αναφερόμενοι ως εκπρόσωποι της Εταιρείας κκ Σέκουλα και Χρηστίδης, δεν προτίθετο να γνωστοποιήσουν ούτε το όνομά του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας, απλά ήθελαν να επιβάλλουν την διαλείπουσα εργασία μίας (1) ημέρας την εβδομάδα ως εργασιακή προοπτική για το σύνολο των 330 εργαζομένων της.
Μετά από καταγγελία για μη καταβολή δεδουλευμένων οι αυτοσυστηνόμενοι ως εκπρόσωποι της Εταιρείας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Στεφάνου και ακολουθείται η διαδικασία του αυτόφωρου.
Το σύνολο των εργαζομένων παραμένουμε στους χώρους των αποθηκών της Εταιρείας, στα Οινόφυτα, ώστε να μην λεηλατηθεί η περιουσία της, αφού από την Κυριακή το βράδυ με εντολή των προαναφερόμενων «κυρίων», επιχειρείται να απομακρυνθούν κοντέινερ με εμπορεύματα.
Δηλώνουμε ότι εξακολουθούμε να είμαστε εργαζόμενοι με πενθήμερη και οκτάωρη εργασία και σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε την διαλείπουσα εργασίας της μίας ημέρας.
Προκηρύσσουμε επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργίες και επιφυλασσόμαστε για κάθε συνδικαλιστική και νομική ενέργεια, ώστε να διασφαλίσουμε την εργασία μας και την αξιοπρέπειά μας.
Ζητάμε από όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό μας, ώστε αυτή η «πρωτότυπη» και προκλητική εργοδοτική ενέργεια να μην βρει μελλοντικούς μιμητές

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Εταιρεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ COSMETICS ΑΕΒΕ
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Καλλυντικών
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ)
Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (Ε.Κ.Α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής