Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
15-2-2008



Ο κ. Πρωθυπουργός υποσχέθηκε σήμερα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει αταλάντευτα στην ασφαλιστική επίθεση, ενάντια σε όλους τους ασφαλισμένους.
Όλα είναι υπό απειλή καρατόμησης: Συντάξεις, όρια ηλικίας, αποθεματικά Ταμείων, δικαιώματα ασφαλισμένων.
Ο Πρωθυπουργός αποσαφήνισε ότι δε θα σταματήσει .σ΄ αυτό το «ασφαλιστικό πακέτο», αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα, με στόχο να οδηγηθούμε σε τριφασικό σύστημα, που καταστρέφει τη δημόσια ασφάλιση και εισάγει την ιδιωτική ασφάλιση, προωθώντας την λογική των επαγγελματικών Ταμείων, που εισήγαγε και επιμένει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Στο όνομα της δικαιοσύνης ξεκαθάρισε ότι θα κάνει μια ανακατανομή μεταξύ των ασφαλισμένων, ενώ θα αφήσει ανέγγιχτα τα τεράστια κέρδη των επιχειρήσεων, που αυξάνονται ιλιγγιωδώς.
Η πρόταση για το ειδικό αποθεματικό αποτελεί μια φούσκα και το μόνο που επιδιώκει, είναι να δικαιολογήσει την αύξηση του ΦΠΑ και να νομιμοποιήσει την απαράδεκτη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.
Η αντεργατική Κυβερνητική πολιτική θα ακυρωθεί στους δρόμους με κλιμάκωση των αγώνων των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής