Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΗ



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20/3/2008


Η κυβέρνηση παρά την καθολική αντίδραση των εργαζομένων επιμένει στην προώθηση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, το οποίο σαρώνει κατακτήσεις, διαιωνίζει την οικονομική καχεξία των ταμείων, διατηρεί τις συντάξεις εξαθλίωσης, βάζει χέρι στα αποθεματικά με τις ενοποιήσεις και δρομολογεί την ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η κυβέρνηση αντί να εξετάσει τις ομόθυμες αντιδράσεις των εργαζομένων κάνει επίδειξη πυγμής, επιχειρεί να πυροδοτήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, ποινικοποιεί τους αγώνες και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους. Προσπαθεί να στρέψει μάταια την μια ομάδα εργαζομένων απέναντι στην άλλη και ενεργοποιεί απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.

Μπροστά σ’αυτή την κατάσταση είναι ανάγκη η ΓΣΕΕ εκτός των προσπαθειών για να προκληθεί ένας απεργιακός σεισμός στις 19 Μάρτη, να αποφασίσει πρόσθετα απεργιακά βήματα.

Προτείνουμε να συγκληθούν άμεσα τα όργανα και να αποφασίσουν νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο την Πέμπτη 20/3 που είναι η τελευταία μέρα συνεδρίασης συζήτησης στη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει μορφή κινητοποίησης την Πέμπτη.

Στη συνέχεια να συνεδριάσει η Διοίκηση ώστε να αποφασιστούν οι μορφές συνέχισης του αγώνα, για να ακυρωθεί στην πράξη η απαράδεκτη πολιτική, που προωθεί η κυβέρνηση.
Η ένταση της επίθεσης απαιτεί ένταση των απεργιακών αγώνων. Η αποτελεσματικότητα προϋποθέτει την μέγιστη συμμετοχή των εργαζομένων.
Το σύνθημα ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ πρέπει αυτές τις μέρες να βρει την απόλυτη επιβεβαίωσή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής