Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/1/2009

Κωνσταντίνα δεν είσαι μόνη!
Μαζί με την Κωνσταντίνα δολοφονική επίθεση δέχθηκε όλο το συνδικαλιστικό κίνημα

Γι΄αυτό στο σύνολό του το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να δηλώσει παρόν στη συγκέντρωση την Πέμπτη 22/1/2009 στις 6μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας

Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα γενική γραμματέας της ΠΕΚΟΠ έδειξε ότι η εργοδοτική τρομοκρατία δεν έχει όρια.

Όταν η Αυτόνομη Παρέμβαση μιλάει εδώ και καιρό για εργασιακό μεσαίωνα, εργασιακή ζούγκλα, για επιθέσεις που δέχονται τα δημοκρατικά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, για ένταση στις διώξεις των συνδικαλιστικών ελευθεριών, για διεύρυνση της ανασφάλειας των εργαζομένων, για τις γκρίζες ζώνες της επισφαλούς εργασίας, για τα τεράστια ποσοστά της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας, για την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, για την ασυδοσία, την αυθαιρεσία, την στυγνή εκμετάλλευση των εργαζομένων, για την ωμή καταστρατήγηση κάθε έννοιας της Εργατικής Νομοθεσίας, δεν ήταν στη σφαίρα της φαντασίας της αλλά η ωμή και σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι της χώρας μας.

Το συνδικαλιστική κίνημα στο σύνολό του πρέπει να ανασυνταχθεί και αντιπαρατεθεί αγωνιστικά σε αυτό το βάρβαρο καθεστώς που θέλουν να επιβάλουν στο σύνολο των εργαζομένων.
Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη Πέμπτη και ώρα 6 μ.μ. 22/1/2009 στη Συγκέντρωση στα Προπύλαια και στη πορεία προς το υπουργείο Εργασίας για:
  • Να καταδικάσουμε την βάρβαρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η Κωνσταντίνα- και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτής και στο Σωματείο Καθαριστριών (ΠΕΚΟΠ).
  • Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι
  • Να καταργηθεί το σύστημα των υπεργολαβιών στο δημόσιο τομέα
  • Να εξασφαλιστεί η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και να σταματήσει η εργοδοτική ασυδοσία και η άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων των εργαζομένων στις υπεργολαβίες.
  • Να αντισταθούμε στην εργοδοτική τρομοκρατία και να περιφρουρήσουμε δυναμικά τις συνδικαλιστικές ελευθερίες
  • Να ανοίξουμε το θέμα της επισφάλειας στην εργασία

Το συνδικαλιστικό κίνημα να αντιμετωπίσει το θέμα της οργάνωσης των εργαζομένων που εργάζονται στις ζώνες της επισφάλειας και που όλο διευρύνονται.

Για να μην είναι η εργοδοτική τρομοκρατία και η επισφάλεια το μέλλον των Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων. Για να μην επιτρέψουμε την κλοπή των δικαιωμάτων μας.

Κωνσταντίνα δεν είσαι μόνη, είμαστε όλοι εδώ, στον αγώνα που ξεκίνησες και έδινες με αξιοπρέπεια και συνεχίζουμε μέχρι να βρεθείς πάλι κοντά μας.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα με ευθύνη και πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων να δημιουργήσουν από εδώ και πέρα τους όρους για ακόμη πιο αποφασιστικές και ενωτικές κινητοποιήσεις στα πλαίσια του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής