Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ



Η Αυτόνομη Παρέμβαση στηρίζει την πρωτοβουλία για την συγκρότηση «Επιτροπής Αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» που πήραν δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη με αφορμή την δολοφονική επίθεση ενάντια στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Καλεί τους φίλους και τα μέλη της να πάρουν μέρος στη συζήτηση που οργανώνει η Πρωτοβουλία την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 4.30 το απόγευμα στην Αίθουσα της ΟΤΟΕ Σίνα και Βησσαρίωνος 9 με στόχο τον συντονισμό των δράσεων ενάντια στην επισφαλή εργασία.

Επίσης η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους ιδιαίτερα τους φίλους και τα μέλη της να πρωτοστατήσουν προκειμένου το Συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τα Συνδικάτα ενάντια στην σφαγή στη Γάζα, συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα να έχει μαζικό χαρακτήρα.
Η προσυγκέντρωση της Αυτόνομης Παρέμβασης θα είναι στην συμβολή Αμαλίας και Καραγιώργη Σερβίας στις 13.30

Ο αγώνας για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας, να σταματήσουν οι πολεμικές επιθέσεις του Ισραήλ, για λευτεριά στην Παλαιστίνη είναι αγώνας όλων των εργαζομένων.
Τους καλεί να στηρίξουν και να πρωτοστατήσουν στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας μέσα από τα συνδικάτα, να στηρίξουν έμπρακτά τον Παλαιστινιακό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής