Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΟΙΥΕ: Η πώληση της ΔΕΗ συνιστά κοινωνικό και εθνικό έγκλημα

Κατά της πώλησης της ΔΕΗ στους ιδιώτες και του νομοσχεδίου για τη λεγόμενη «μικρή ΔΕΗ» τάσσεται με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).
 
Με ανακοίνωσή της, κατηγορεί την κυβέρνηση πως «ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ» και ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», «στην ουσία παραδίδει στα κερδοσκοπικά αρπακτικά τη ναυαρχίδα της βαριάς μας βιομηχανίας, μία από τις ελάχιστες βιομηχανίες που έχουν απομείνει και μπορούν να αποτελέσουν τον μοχλό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας».

Η ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας, σημειώνει, «δεν είναι μόνο ασύμφορη οικονομικά, αλλά και καταστροφική για την οικονομία, την κοινωνία και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας... Για εμάς, το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο θα πρέπει να είναι πάντα σε προσιτές τιμές ώστε να μπορεί να το απολαμβάνει και ο πιο φτωχός καταναλωτής».

«Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, όλα τα Συνδικάτα της ώρας, όλα τα κινήματα, όλος ο λαός, οφείλουμε να αντισταθούμε και να δημιουργήσουμε ένα πλατύ παλλαϊκό αγωνιστικό μέτωπο για να αποτρέψουμε το έγκλημα. ”Μικρή ΔΕΗ” σημαίνει... μικρή Ελλάδα», επισημαίνει η ΟΙΥΕ.

Για το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής