Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛ. ΚΑΛΥΒΗ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τονίσαμε την αντίθεση μας στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης, οι οποίες είναι καταστροφικές για τους εργαζόμενους και αδιέξοδες για τη χώρα. Όλοι οι δείκτες που αφορούν τους εργαζόμενους, παρά τα «στατιστικά μασάζ», έχουν στην πραγματικότητα επιδεινωθεί δραματικά.

Υπογραμμίσαμε ταυτόχρονα ότι οι πολιτικές αυτές κινούνται στα χνάρια των πολιτικών που εφάρμοσε τα προηγούμενα χρόνια ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα με τα βαρέα-ανθυγιεινά και το ασφαλιστικό, τις ιδιωτικοποιήσεις, την λιτότητα, την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων κ.α.

Τονίσαμε ότι οι εργαζόμενοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος είναι ο διαχειριστής των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αλλά παλεύουν για την ανατροπή αυτών των αντεργατικών πολιτικών.

Ο κος Παπανδρέου ανέφερε ότι σε βασικές γραμμές δε διαφωνεί με το πλαίσιο των αιτημάτων της ΓΣΕΕ. Στην ανάλυση του όμως λίγο ως πολύ ισχυρίστηκε ότι ο νεοφιλελευθερισμός έχει εγκαταλειφθεί, ενώ προσπάθησε να συγκαλύψει τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

8/9/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής