Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ο ΔΟΛ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ 90 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΔΟΛ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ 90 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»

Η αδιάλλακτη στάση του ΔΟΛ να προχωρήσει στις απολύσεις των εργαζομένων στις ιστορικές εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» συνεχίζεται.

Σε τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 29/9/2010, στο Υπουργείο Εργασίας ανάμεσα στο Σωματείο Εργαζομένων και την Ομοσπονδία μας, ενώπιον του εκπροσώπου της Υπουργού Εργασίας, η Διοίκηση της εταιρείας κράτησε αδιάλλακτη στάση, επιμένοντας να εφαρμόσει το σχέδιό της για μαζικές απολύσεις και κλείσιμο της εταιρείας.

Παρά τις εκκλήσεις του Υπουργείου και τις προτάσεις των εργαζομένων για εξεύρεση μιας ουσιαστικής λύσης, η οποία δεν θα πετά στο δρόμο 90 εργαζομένους, η εταιρεία και κυρίως ο ΔΟΛ συνεχίζουν να κωφεύουν, επικαλούμενοι τις ζημιές που οι ίδιοι δημιούργησαν και χωρίς να προσκομίσουν σχέδιο για την οικονομική εξυγίανση, την ανάκαμψη και την βιωσιμότητα της εταιρείας.

Ο ΔΟΛ και οι μέτοχοί του, επικυρίαρχοι του πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού τοπίου της χώρας μας για δεκαετίες, έχουν ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους τους.

Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ δεν πρόκειται να αποδεχθούν το σφαγείο της ανεργίας.

Καλούμε την Υπουργό Εργασίας, να παρέμβει αποφασιστικά στο ΔΟΛ για την αποτροπή των απολύσεων και να πραγματοποιήσει άμεσα και με την προσωπική της παρουσία νέα συνάντηση με τη Διοίκηση του ΔΟΛ, η οποία και είναι ιδιοκτήτης των Ελληνικών Γραμμάτων.

Για την ΟΙΥΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής