Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την επιτυχία της Γενικής Απεργίας 18 Οκτώβρη και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και οι δυνάμεις της Αυτόνομης Παρέμβασης στην ΟΙΥΕ, εντείνουμε τις προσπάθειές για την επιτυχία της Γενικής Πανεργατικής Απεργίας στις 18 Οκτώβρη και οργανώνουμε την αναγκαία κλιμάκωση του αγώνα.
 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας και της ενημέρωσης των εργαζομένων, η ΟΙΥΕ μαζί με συνδικαλιστές και εργαζόμενους των πρωτοβάθμιων σωματείων της, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε εργασιακούς χώρους οι εργαζόμενοι χτυπιόνται σκληρά από την εργοδοσία (Sprider Stores, Extra S/M) αλλά και στα εμπορικά κέντρα και καταστήματα της Αθήνας, του Πειραιά και στο THE ATHENS MALL (Μαρούσι).

Οι δράσεις αυτές δεν αρκούν όμως. Είναι επιτακτική ανάγκη να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την αγωνιστική μας δράση και παρέμβαση μέσα στους χώρους εργασίας, μπροστά στην επερχόμενη εξοντωτική για τους εργαζόμενους ψήφιση των νέων μέτρων που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση καθ υπόδειξη των δανειστών, της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.
Ήδη, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, στο Εμπόριο και στις Υπηρεσίες έχουν χτυπηθεί σκληρά από τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων 2,5 χρόνων, οι οποίες έχουν απορρυθμίσει την αγορά εργασίας σε όφελος των εργοδοτών, έχουν καταργήσει τις συλλογικές μας συμβάσεις και έχουν διαλύσει κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος.
Η καταστροφική πολιτική της βαθιάς ύφεσης, της δυσβάσταχτης ανεργίας και της σκληρής εσωτερικής υποτίμησης που μας επιβάλλουν μέσω των Μνημονίων Τρόικα και συγκυβέρνηση, έχουν γιγαντώσει την εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία των απολύσεων χωρίς καν αποζημίωση, της εκ περιτροπής εργασίας, της μερικής απασχόλησης και της απλήρωτης εργασίας η οποία παίρνει πλέον διαστάσεις επιδημίας.

Μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις μέσα από την Ομοσπονδία, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος ενωτικός αγωνιστικός συντονισμός, η κλιμάκωση και κορύφωση των αγώνων του σ.κ. με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση δυνάμεων, μακριά από ατελέσφορες περιχαρακώσεις, διαιρέσεις και λογικές ακινησίας που ανήκουν αναγκαστικά στο παρελθόν.
Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της Ομοσπονδίας από κοινού να εντείνουμε την κινητικότητά μας, να πυκνώσουμε τις δράσεις μας και να διευρύνουμε την ατζέντα των παρεμβάσεων μας, υπέρ των εργαζομένων αλλά και των ανέργων.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να μη φοβηθούν, να συμμετάσχουν μαζικά στην Απεργία στις 18/10 και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα και να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα ανατροπής των πολιτικών της κοινωνικής εξαθλίωσης και αυτών που τις υλοποιούν.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ 11.00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής