Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ 3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 29-30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2008


Η Αυτόνομη Παρέμβαση προχωρά στη 3η Πανελλαδική συνδιάσκεψη στις 29 και 30 Νοέμβρη στην Αθήνα με την συμμετοχή εκατοντάδων συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων.


Επιδιώκουμε ο χρόνος μέχρι την συνδιάσκεψη να αξιοποιηθεί για ένα μεγάλο άνοιγμα στον κόσμο της εργασίας στους χώρους δουλειάς, και κατοικίας.


Προσδοκούμε στις προσυνδιασκέψεις, που θα γίνουν σε Νομαρχιακό και τομεακό επίπεδο στο διάστημα από 15 Οκτωβρίου μέχρι 20 Νοεμβρίου, να συμμετέχουν μαζικά τα στελέχη τα μέλη και φίλοι της Αυτόνομης Παρέμβασης αλλά, να συναντηθούμε επίσης με ριζοσπαστικές συνδικαλιστικές κινήσεις, με εργαζόμενους που ζουν και βιώνουν την κοινωνική αδικία, που κρατούν αγωνιστική στάση στους χώρους δουλειάς.


Στην συνδιάσκεψη θα συζητηθούν ζητήματα που σήμερα αποτελούν αιχμή στη ζωή και δράση του Συνδικαλιστικού κινήματος



  • Η Διεθνής κρίση και η ανάγκη παρέμβασης του Συνδικαλιστικού κινήματος


  • Η ανάπτυξη αγώνων για την απόκρουση των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών σε Ελλάδα και Ευρώπη


  • Η Οικονομική κατάσταση και η θέση των εργαζομένων.


  • Η κατάσταση των συνδικάτων και η αντιμετώπισης της κρίσης τους με την εφαρμογή μιας νέας στρατηγικής.


  • Τα μέτωπα πάλης την επόμενη περίοδο.


  • Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη δoμή του συνδικαλιστικού Κινήματος και η προσπάθεια για την συμμετοχή των νέων εργαζομένων, την μαζικοποίηση των συνδικάτων και την στήριξη του ιδιωτικού τομέα.


Οι θέσεις για την Τρίτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αυτόνομης Παρέμβασης έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της Παράταξης στην διεύθυνση www.apnet.gr και τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν και σε φυλλάδιο, ενώ εκτενή αποσπάσματα θα δημοσιευτούν σε εφημερίδες. Επίσης άρθρα και παρεμβάσεις θα δημοσιευτούν στο blog στην διεύθυνση http://dialogosap.wordpress.com



Για τον προγραμματισμό των Προσυνδιασκέψεων σε νομαρχιακό και τομεακό επίπεδο την ευθύνη έχει η οργανωτική επιτροπή της Συνδιάσκεψης καθώς και για κάθε θέμα που σχετίζεται με το οργανωτικό μέρος της προετοιμασίας.
Για την κάλυψη των αναγκών της συνδιάσκεψης έχει κυκλοφορήσει λαχειοφόρος αγορά.


Η Συντονιστική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής