Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑ Ο ΣΕΒ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

2/12/

Το απύθμενο θράσος των μεγαλοεπιχειρηματιών του ΣΕΒ αγγίζει τα όρια της παράνοιας. Αφού επι χρόνια οι συγκεκριμένοι μεγαλοεργοδότες ενθυλάκωσαν ασύλληπτα κέρδη ως κρατικοδίαιτοι, ως φοροφυγάδες και σε βάρος του ελληνικού λαού, τώρα ζητούν και τα ρέστα.

Με μια μακροσκελέστατη λίστα αιτημάτων που κατέθεσαν στον Υπουργό Ανάπτυξης υπό τον τίτλο τα «Εμπόδια στην επιχειρηματικότητα», αφού ζητούν τα πάντα από φοραπαλλαγές και ενισχύσεις κάθε είδους ζητούν ακόμα και από και τους εργαζόμενους να δουλεύουν σχεδόν τζάμπα! Ούτε λίγο ούτε πολύ, να εργάζονται δηλαδή 10ωρα, να απασχολούνται τα Σαββάτα, να μην πληρώνονται υπερωρίες.

Η Μνημονιακή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (δια του Υπουργού Ανάπτυξης) τους δίνει μάλιστα και τα εύσημα και πρόκειται να προχωρήσει στην ικανοποίηση του συνόλου των αιτημάτων τους, με πρόσχημα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας, της διάσωσης των επιχειρήσεων, όπως άλλωστε το επιβάλλουν οι τροϊκανές εντολές.

Απέναντι σε αυτή χυδαία και βίαια ταξική νεοφιλελευθερη τριπλή επίθεση Τρόικας, Κυβέρνησης και ΣΕΒ, για μας τους εργαζόμενους ένας δρόμος υπάρχει: αυτός της ολομέτωπης αντεπίθεσης με συνεχή κλιμακωτό αγώνα, ενότητα στη δράση, ευρωπαϊκό συντονισμό και ριζοσπαστικά αιτήματα για πλήρη ανατροπή του μνημονίου και για αναδιαπραγμάτευση του δυσβάσταχτου χρέους σε όφελος του λαού και των εργαζομένων.

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ αντι να επιζητά αδιέξοδες μικροβελτιώσεις στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων, πρέπει πριν είναι πολύ αργά να συμβάλλει αποφασιστικά στη δημιουργία ενός μεγάλου εργατικού και κοινωνικού κινήματος ανατροπής.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για

ανοχή, ηττοπάθεια & μοιρολατρία.

Στις 15 Δεκέμβρη απεργούμε και διαδηλώνουμε

Μαχητικά, μαζικά και ενωτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής