Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αυτόνομη Παρέμβαση: Η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν θα περάσει. Άμεση απελευθέρωση του Γ Κότσαρη

Η μαύρη συγκυβέρνηση, αφού διέλυσε ότι είχε απομείνει από εργασιακό δικαίωμα, ακόμα και σήμερα προχωρά σε συλλήψεις και διώξεις συνδικαλιστών της εταιρίας  Kuehne Nagel κάνοντας πλάτες στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Συγκεκριμένα η εταιρία Kuehne Nagel  παρά το γεγονός ότι έχει θέσει σε διαθεσιμότητα οκτώ εργαζόμενους, με πρόσχημα ότι έχει πτώση τον κύκλο εργασιών, επιχείρησε να χρησιμοποιήσει σήμερα ενοικιαζόμενους εργαζόμενους.
Στην αντίδραση των εργαζομένων και του Σωματείου τους απάντησε με μηνύσεις, που οδήγησαν στη σύλληψη από το αστυνομικό τμήμα της Σχηματαρίου του προέδρου του Σωματείου Γιώργου Κότσαρη.
Η αστυνομία αντί να συλλάβει την εργοδοσία, η οποία παράνομα και χωρίς ενημέρωση της επιθεώρησης εργασίας επιχείρησε να χρησιμοποιήσει εργαζόμενους από εργολάβο, συνέλαβε συνδικαλιστές που υπερασπίζονταν τη νομιμότητα. Έκανε τα στραβά μάτια στην παρουσία μπράβων της εταιρίας οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο των ενοικιαζόμενων εργαζομένων στην επιχείρηση.
Είναι προφανές ότι οι ενέργειες αυτές γίνονται με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης και την πολιτικής ηγεσίας του Υπ Εργασίας.
Την ώρα που οι μνημονιακές πολιτικές σφυροκοπούνται από τους εργαζόμενους και θα αποδοκιμαστούν μαζικά από τον Ελληνικό λαό αύριο στις κάλπες, φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι του δικομματισμού είναι αμετανόητοι και μέχρι την τελευταία στιγμή δίνουν γη και ύδωρ στην εργοδοσία.
Απαιτούμε τώρα την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Σωματείου της εταιρίας Kuehne Nagel  Γιώργου Κότσαρη.
Απαιτούμε να σταματήσει η εργοδοτική αυθαιρεσία και η ανοχή από την κυβέρνηση και την αστυνομία
Σε κάθε περίπτωση τους δηλώνουμε ότι η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν θα περάσει και  οι εργαζόμενοι με την πάλη τους θα την συντρίψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής