Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 5.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ. - ΣΙΝΑ 16


H Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση και ανάλυση της μορφής επισφαλούς εργασίας που αναδείχθηκε με την επίθεση εναντίον της Κων. Κούνεβα, δηλαδή των μορφών εργολαβίας στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στο πρώτο μέρος, 5-7 μμ, θα μιλήσουν ο κ. Γιάννης Κουζής, αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επιστημονικός σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ο κ. Απόστολος Καψάλης, υποψήφιος διδάκτωρ Νομικής, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, με θέμα:

Επισφαλής Εργασία: Το παράδειγμα των εργαζόμενων στον καθαρισμό με σχέση εργολαβίας - Με βάση τη σχετική έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουν συνδικαλιστικά στελέχη από το χώρο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και σωματείων επισφαλώς εργαζομένων, από το χώρο των ΔΕΚΟ, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλη γυναικείων και μεταναστευτικών οργανώσεων, με θέμα την παρουσίαση της υπάρχουσας κατάστασης στο χώρο τους και τις προοπτικές για αγωνιστική αντιμετώπιση της εργασιακής επισφάλειας και της εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής