Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "Papasotiriou Presspoint"

Ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) για τη συνεχιζόμενη, παράνομη και καταχρηστική συνδικαλιστική δίωξη της εταιρείας Παπασωτηρίου Presspoint, ενάντια στον Ν. Γουρλά, εργαζόμενο στην Εταιρεία και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Εταιρειών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (ΣΕΕ - ΔΑΑ)

Η καταγγελία της ΟΙΥΕ, έχει ως εξής:

Αθήνα, 13/7/2010

Καταγγέλλουμε τη διεύθυνση της εταιρίας Καταστήματα Τύπου «Papasotiriou Presspoint) που με συστηματικό τρόπο οργανώνει την απόλυση του συναδέλφου πρόεδρου του συνδικάτου Ν. ΓΟΥΡΛΑ.

Η εργοδοσία αφού επιχείρησε με διάφορους τρόπους και στο παρελθόν να απαλλαχτεί από το συνάδελφο και αφού αντιμετώπισε την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του συνδικαλιστικού κινήματος που ανέτρεψε τα σχέδια της, επιχειρεί και πάλι με άλλους τρόπους να προχωρήσει στην απόλυση του.

Όλο αυτό το διάστημα η διεύθυνση της εταιρίας του στέλνει απειλητικά εξώδικα όπου τον κατηγορεί και πάλι για «αντισυμβατική συμπεριφορά» καιάρνηση εκτέλεσης εργασίας, ενώ του περιέκοψε παράνομα το σύνολο σχεδόν του μισθού του.

Όλα αυτά μαζί με πολλά άλλα είναι η νέα τακτική της εργοδοσίας που αποβλέπει στην απόλυση του συναδέλφου. Σε συνδυασμό και με άλλα κρούσματα εργοδοτικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας κάνουν όλο και πιο καθαρό ότι γίνεται μια συντονισμένη επίθεση που εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες της συγκεκριμένης εργοδοσίας, αλλά και άλλων, για κτύπημα και αποδυνάμωση του συνδικάτου.

Καλούμε τη διοίκηση της εταιρείας να πάψει να παρανομεί και να εφαρμόσει άμεσα το Ν. 1264/82.

Καλούμε το συνδικαλιστικό κίνημα σε αγωνιστική επαγρύπνηση για να απαντήσει αγωνιστικά με διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις, όχι μόνο έξω από τα καταστήματα της εταιρίας στο αεροδρόμιο, άλλα και όπου υπάρχουν καταστήματα της εταιρίας ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ σε όλη την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα.

Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος !

Η αλληλεγγύη το όπλο μας, η ενότητα η δύναμη μας

Για την ΟΙΥΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής