Ποιοί είμαστε

Τηλ: 210-5239995, 210-5231612, e-mail: p.kyriakoulias@oiye.gr
Η Αυτόνομη Παρέμβαση Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι η ταξική,ριζοσπαστική, ανεξάρτητη, αυτόνομη και μαχητική συνιστώσα των εργαζομένων που δρα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και συμμετέχει στη συνδικαλιστική παράταξη Μαχητική Εργατοϋπαλληλική Ταξική Ανατροπή (Μ.Ε.Τ.Α.)

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
9/12/2008
Μετά την απόφαση των συνδικάτων για την πραγματοποίηση προσυγκεντρώσεων οργανώσεων στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί τους φίλους και τα μέλη της σε προσυγκέντρωση στις 10:00 π. μ. στην Πλατεία Κλαυθμόνος.


Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζομένους της χώρας να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία των Συνδικάτων και τις συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώνονται ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές και το κλίμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας που επιχειρείται να περάσει.
Οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους θα βροντοφωνάξουν για αυξήσεις τους μισθούς, πλήρη δικαιώματα, θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια τα βάρη της κρίσης να τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι.
Ταυτόχρονα θα εκφράσουν την οργή τους για την επίθεση απέναντι στην νεολαία που εκδηλώθηκε με δραματικό τρόπο με την δολοφονία του νεαρού 16χρονου και θα απαιτήσουν τον σεβασμό των Δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση θεωρεί ότι το Συνδικαλιστικό Κίνημα δεν πρέπει να υποταχθεί σε αυτές τις πολιτικές, αντίθετα με μαζικούς ενωτικούς αγώνες θα πρέπει να απαντήσουμε στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και τα Δημοκρατικά δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετρητής